Nieuws

Nieuws

Ondersteuning werkzoekenden

dinsdag 12 september 2017

INLEIDING

Het Diaconaal Platform Putten wil, na eerdere succesvolle trajecten, inwoners uit Putten die werk zoeken, of die hun baan dreigen te verliezen ,  opnieuw het aanbod doen hen te ondersteunen in hun zoektocht naar werk. Dit aanbod zal worden gedaan o.a. door middel van publicaties in de diverse kerkbladen en d.m.v. flyers in publieke ruimtes. 

Ook doet het Platform graag een beroep op u: wellicht kent u mensen uit uw omgeving die werkzoekende zijn en wilt u hen benaderen en op dit aanbod attenderen. In de praktijk blijkt dat er  ondanks de behoefte die er is er vaak een drempel ligt om zich hiervoor aan te melden. Daarom is het belangrijk dat er bij aarzeling altijd de mogelijkheid is om vooraf een vrijblijvend informatiegesprek te voeren  met één van de coaches.      

AANBOD

Het  aanbod omvat  6 bijeenkomsten  waarbij er zowel de mogelijkheid is van individuele coaching als van deelname aan groepsbegeleiding. Beide mogelijkheden worden door het D.P.P. kosteloos aangeboden. De bijeenkomsten, die worden uitgevoerd door het bureau Aetra Coaching uit Putten,  vinden om de week plaats op dinsdagavond van 19.45  tot 22.00 uur. De eerste bijeenkomst is op D.V. 24 oktober a.s., locatie  Inloophuis  ’t Hart van Putten, Molenweg 2.  Deze startbijeenkomst is bedoeld voor een nadere kennismaking  met  de coaches van Aetra Coaching en het inventariseren van de wensen en behoeften van de deelnemers. Na deze avond wordt het definitieve programma vastgesteld en de (individuele) coachvorm  bepaald. 

INFORMATIE OF DEELNAME

Voor meer informatie of aanmelding verwijzen wij  u naar www.aetracoaching.nl of naar de coaches Ron Steussy, tel. 06 – 44 11 33 70 of Peter Baas, tel. 06 – 20 22 99 03.